Zvezda: Tim koji gubi se ne menja!

Izvor: MozzartSport.com, 22.Apr.2017, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda: Tim koji gubi se ne menja!

Visok napon pred dolazak šampiona u Kruševac, štoper Frimpong protiv svojih

Visok napon u Lazarevom gradu! Velike i bolne derbi rane posle ubedljivog poraza u večitom derbiju fudbaleri Crvene zvezde pokušaće da izleče u Kruševcu. Reklo bi se, uzimajući u obzir da sada nemaju pravo na grešku, da nisu mogli da dobiju teži zadatak od današnjeg na stadionu “Mladost”, od 19 časova, pred kamerama >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << TV Arenasport 1.

Tim Vuka Rašovića jeste poražen u Novom Sadu i to kontroverznim golom u 93. minutu, ali je posle nešto slabijeg početka proleća izrastao u hit ovog dela prvenstva. Napredak je pre odlaska na “Karađorđe” vezao četiri pobede i u tim mečevima nije primio gol. Sasvim dovoljan dokaz da se shvati da vraški težak posao očekuje Crvenu zvezdu koja će, nema sumnje, biti psihološki i fizički uzdrmana.

MOZZART kvote --->>> 2702: Napredak - Crvena zvezda 1 (15,00), X (7,00), 2 (1,15)

Još jedan bitan detalj: i tokom jesenje sezone Napredak je predstavljao ozbiljnu kosku u grlu aktuelnom lideru i šampionu. Na premijeri prvenstva Čarapani su izborili remi na Marakani (2:2) i to posle ubedljivog vođstva, dok je u Kruševcu izjednačen meč rešio Kostarikanac Džon Ruiz.

Teško jeste, ali smo spremni i imamo obavezu da pobeđujemo, kako bimo ostali prvi u ligi. Verujem da ćemo da pobedimo u važnoj utakimici”, istakao je za Sportski žurnal, Abraham Frimpong, štoper crveno-belih, zimus angažovan upravo iz Napretka, u kome je proveo pet sezona.

Tradicija kaže da nas očekuje vrlo, vrlo tvrda utakmica. Na poslednja tri gostovanja na stadionu “Mladost” crveno-beli imaju dve pobede i jedan remi bez golova. Uz dodatak da su oba trijumfa ostvarili minimalnim rezultatom. Napredak ima sjajnu defanzivnu liniju i to bi moglo da oteža posao Crvenoj zvezdi, posebno ako ne otvori na vreme meč.

Oba tima u poslednjih pet utakmica imaju identičan učinak – četiri trijumfa i poraz. Za Crvenu zvezdu je bolniji neuspeh u derbiju, nego što Čarapani pate za propuštenom šansom u Novom Sadu.

Kad je u  pitanju tim gostiju, stručni štab je odlučio da ništa ne menja, pa će onih 11 koji su počeli večiti derbi izaći i danas na teren. A to znači da će igrati:

Manojlović - Petković, Frimpong, Luković, Ristić - Donald, Le Talek - Ruiz, Kanga, Plavšić - Boaći.

Na tri od poslednjih pet susreta Napretka došlo je 0-2 gola, što znači da Vuk Rašović neće odustati od svoje filozofije. Treba očekivati čvrste Kruševljane koje će napadati ranjena Crvena zvezda. Realno je da i na ovom meču dođe 0-2 gola, bez obzira na imperativ crveno-belih. I bez obzira na podatak da je 3+ redovna pojava na mečevima srpskog šampiona.

Dvojka jeste najrealniji ishod, ali pobegnite od konačnog ishoda. Tim pre što je tle na Marakani nestabilno posle slabe igre i zasluženog poraza u večitom derbiju.

PREDLOZZI ZA KLAĐENJE

UG 0-2 2,19

* kvote su podložne promenama

POSLEDNJIH PET

NAPREDAK

Rad (G) 1:0

Novi Pazar (D) 3:0

Borac Č. (G) 1:0

Bačka P. (D) 2:0

Vojvodina (G) 1:2

CRVENA ZVEZDA

Čukarički (G) 3:4

Spartak S. (D) 2:1

Rad (G) 4:0

Borac Č. (D) 2:0

Partizan (D) 1:3

MEĐUSOBNI SKOR

18        1          5          12        13:41

TRENUTNI PLASMAN

1. Crvena zvezda       31        25        4          2          76:28  40

5. Napredak   31        15        7          9          36:25  26

* Posle 30 odigranih kola Superlige bodovi su podeljeni na pola

(FOTO: Star sport)
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.