Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2023, 21:55

ZVEZDA ME JE KONTAKTIRALA: Jovanović otkrio ZAŠTO je odabrao da pređe u Partizan

Verovatno najveće pojačanje ekipe koja je prošle godine bila četvrta u prvenstvu.

FK Partizan je doveo golmana Aleksandra Jovanovića koji je najveće pojačanje u dosadašnjem delu prelaznog roka. Ima priča da je i šampion Srbije Crvena zvezda htela da angažuje povremenog reprezentativca Srbije i on je sada odlučio da sve to ispiča.

- Nisam imao nikakav kontakt sa Zvezdom ovog leta. Čitao sam u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << medijima za to, ali mene niko nije zvao. Ne znam da li je moje agente... Zvezda me je kontaktirala pre nekoliko godina. Zvezdan Terzić me je nazvao dok sam bio u Španiji, pre nego što sam prešao u Apolon (2020. godina, op.aut). Bilo je interesovanja tada, ali to je sve. Više me nisu zvali - rekao je Jovanović.

A da jesu?

- I da me je Zvezda zvala ovog leta, ne bih prihvatio. Želja i upornost koju je Partizan pokazao su me uverili da treba da dođem u Humsku. Ja sam odluku da pređem u Partizan doneo pre dva, tri meseca, pružio sam ruku ljudima ovde i dao reč. Sigurno to ne bih promenio zbog Zvezdinog poziva - istakao je Jovanović u razgovoru za Sportal.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Snežana, supruga Milana Borjana
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.