Vujošević: Pobedjivali smo i veće ekipe od Zvezde

Izvor: Beta, 13.Apr.2015, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujošević: Pobedjivali smo i veće ekipe od Zvezde

BEOGRAD, 13. aprila 2015. (Beta) - Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je u ponedeljak da je Crvena zvezda blagi favorit u predstojećoj polufinalnoj seriji Jadranske lige, ali je i upozorio da "nije pristojno pretiti" crno-belima.

"Najavljujemo košarkaški praznik u Beogradu, jer derbi predstavlja deo tradicije ovog grada, a tradicija je lepota koja se čuva. Zvezda je blagi favorit, ali kad je sport >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << u pitanju pretiti Partizanu i tvrditi da će sledeće godine da se igra Evoliga nije pristojno. To se ne radi. Daćemo svi sve od sebe i videćemo koji će efekti biti", rekao je Vujošević novinarima u Beogradu.

Košarkaši Partizana i Zvezde u utorak igraju prvi meč polufinala plej-ofa Jadranske lige. Serija se igra do tri pobede, a Zvezda je domaćin u prva dva meča.

"Igranje na tri dobijene utakmice smanjuje efekat nekog velikog iznenadjenja i sigurno da je taj sistem pravedniji nego da se igra samo 'fajnal-for' i da se ogroman ulog stavlja u jednu utakmicu", kazao je Vujošević.

Prvi meč polufinala izmedju Partizana i Zvezde igra se u utorak u 21.00 u Pioniru.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.