Večiti derbi bez pobednika, rukometaši Zvezde i Partizana podelili bodove

Izvor: Blic, 10.Okt.2012, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večiti derbi bez pobednika, rukometaši Zvezde i Partizana podelili bodove

Rukometaši Crvene zvezde i Partizana odigrali su u večiti derbi u okviru 4. kola Merkur Superlige Srbije koji je završen bez pobednika - 26:26 (15:13).

Crveno-beli do ovog meča nisu imali nijednu pobedu i zauzimali su pretposlednje mesto na tabeli, pa je rival iz Humske bio veliki favorit, jer je imao maksimalan učinak.

Prvo poluvreme proteklo je u boljoj igri Zvezde, čije igrače nije omela činjenica da je njihovom klubu istekla privremena >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dozvola za igranje u domaćem prvenstvu. Kako čelnici nisu izmirili dugovanja, neizvesno je kakva je njihova dalja sudbina, ali se izabranici Nenada Peruničića nisu obazirali na to, pogotovo jer rival nije blistao.

Nikola Dokić je predvodio saigrače i šest puta zatresao mrežu Partizana do odlaska na odmor, a za prednost od 15:13 među najzaslužnijima bio je i golman Ivanišević bravuroznim intervencijama.

U nastavku je viđena rovovska borba i sve do sredine drugog poluvremena Zvezda se odlično držala. Tada se razigrao Uroš Mitrović i sa četiri gola u nizu iskoristio pad u igri protivnika i poveo crno-bele do dva gola prednosti (21:19), prvi put na meču, u 48. minutu.

Ušlo se u neizvesnu završnicu, crveno-beli se nisu predavali pa su izjednačili na 24:24 pet minuta pre kraja, da bi se onda igralo gol za gol i tako ostalo, pa je došlo do podele plena.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Crvena Zvezda,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Remi rukometaša Partizana i Zvezde

Izvor: Kurir, 10.Okt.2012

Rukometaši Partizana i Crvene zvezde odigrali su u hali SC “Voždovac” prvi ovosezonski večiti derbi u okviru 4. kola Superlige Srbije...Meč je završen nerešenim rezultatom 26:26 (15:13), pa je Partizan i dalje prvi na tabeli, bez poraza, dok je Zvezda stigla do prvih bodova...Rukometaši Zvezde...

Nastavak na Kurir...

Rukometaši Zvezde i Partizana odigrali nerešeno

Izvor: Press, 10.Okt.2012

Rukometaši Partizana i Crvene zvezde odigrali su nerešeno (26:26) u okviru četvrtog kola Superlige Srbije

Nastavak na Press...

Rukometaši Partizana i Zvezde podelili bodove

Izvor: Akter, 10.Okt.2012

Rukometaši Partizana i Crvene zvezde igrali su večeras u Beogradu nerešeno 26:26 (13:15), u derbi utakmici 4. kola Superlige Srbije

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.