VUJOŠEVIĆ: Pobeda za srpski sport i omaž Zvezdi

Izvor: Kurir, 13.Dec.2013, 00:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUJOŠEVIĆ: Pobeda za srpski sport i omaž Zvezdi

Svaka čast igračima, pružili su svoj maksimum i herojski se borili, uprkos tome što nam je kraća rotacija zbog poznatih svari, rekao je trener Partizana

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da su se njegovi košarkaši herojski borili u pobedi nad Fenerbahčeom, a taj veliki trijumf posvetio je i nastupu večitog rivala Crvene zvezde u istom takmičenju.

"Mislim da je ovo bila izvanredna košarkaška predstava. Svaka čast igračima, pružili >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su svoj maksimum i herojski se borili, uprkos tome što nam je kraća rotacija zbog poznatih svari. Došli su do značajne pobede, ne samo za Partizan, već i za srpski sport", rekao je Vujošević.

Partizan je pobedio Fenerbahče sa 79:77 i tako zadržao šanse da se plasira u Top 16.

"Hoću još jednom da se zahvalim igračima na borbenosti. Partizan je još jednom pokazao koliko pažnje zaslužuje. Takođe, Zvezda je odlično igrala u Evroligi ove sezone, a ova pobeda je i omaž njihovom učešću", rekao je Vujošević.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda,   Facebook

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

OVO NISTE VIDELI: Najčudniji poen u istoriji košarke!

Izvor: Kurir, 13.Dec.2013

Marvi Oti je u trku postigao pobedonosni poen, koji nije video jer je izleteo iz dvorane..NJUJORK - Igrač američkog srednjoškolskog tima Vilijam Bird, Marvi Oti postigao je jedan od najčudnijih poena u istoriji košarke...Oti je dobio loptu na sredini terena, a onda je istrčao kontranapad...Pošto...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.