VEČITI DERBI VEĆ U POLUFINALU: Održan žreb za Kup Milana Cige Vasojevića

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024, 17:46

VEČITI DERBI VEĆ U POLUFINALU: Održan žreb za Kup Milana Cige Vasojevića

Borba za prvi trofej u sezoni u Nišu.

Košarkašice Crvene zvezde igraće protiv Partizana, dok će se Mega MIS sastati sa Kraljevom u polufinalu Kupa Milan Ciga Vasojević, odlučeno je žrebom u Beogradu. Završni turnir nacionalnog Kupa za košarkašice biće odigran drugog i trećeg marta u niškoj dvorani "Čair".

U prvom polufinalu Kupa drugog marta od 17 sati igraće Crvena zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Partizan, dok će Mega Mis i Kraljevo sastati od 19.30 časova.  Finale je zakazano za treći mart u 19 časova.

Žrebu su prisustvovali predstavnici klubova učesnika, a uvodnu reč dao je potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije za takmičenja Dušan Projović.

 Čestitam vam svima na ogromnom uspehu naše ženske reprezentacije, koja se treći put zaredom kvalifikovala na Olimpijske igre. Čestitam ovom prilikom i njima, najveća je zasluga igračica, stručnog štaba i ljudi koji vode žensku košarku, ali ogromnu zahvalnost zaslužujete i vi, koji ste kroz takmičenja i klubove razvijali naše reprezentativke. Svi treba da budemo ponosni na njih, kao što smo ponosni i na vas. I ove godine je Kup u Nišu, drugi put zaredom, čestitam svima koji su se plasirali na završni turnir. Želim vam mnogo uspeha i neka pobedi ekipa koja bude najbolja na terenu - rekao je Projović, prenosi zvanični sajt KSS.

Trofej Milan Ciga Vasojević brani ekipa Crvene zvezde, koja je prošle godine u finalu pobedila Art Basket (Mega MIS) rezultatom 77:55.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Večiti" derbi u Kupu Milan Ciga Vasojević

Izvor: B92, 12.Feb.2024

U prostorijama Košarkaškog saveza Srbije održan je žreb za završni turnir ženskog nacionalnog Kupa Milan Ciga Vasojević...U prvom polufinalu u subotu 2. marta od 17.00 časova sastaju se Partizan 1953 i Crvena zvezda, a od 19.30 časova Kraljevo i Mega MIS. Finale je zakazano za nedelju 3. mart...

Nastavak na B92...

Crvena zvezda protiv „mlađeg brata“ kreće po prvi trofej u sezoni, Žućkova levica za privremeni mir u kući

Izvor: Danas, 13.Feb.2024, 13:46

Košarkaši Crvene zvezde pokušaće da vežu četvrti trofej u Kupu Radivoja Koraća, a prema projektovanom žrebu ne bi trebalo da imaju većih problema do potencijalnog finala.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.