TU SU BILI I BIVŠI IGRAČI ZVEZDE I PARTIZANA: Opšta tuča u finalu KUPA, prštalo na sve strane (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2017, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TU SU BILI I BIVŠI IGRAČI ZVEZDE I PARTIZANA: Opšta tuča u finalu KUPA, prštalo na sve strane (VIDEO)

Biće teških sankcija.

Nemanja Pejčinović i Petar Škuletić su sa moskovskom Lokomotivom osvojili Kup Rusije pobedom protiv Urala u finalu 2:0, ali meč je ostao u senci opšte tuče u finišu meča i čak četiri crvena kartona, po dva na obe strane. Do tuče je došlo u nadoknadi meča, kad je Lokomotiva već vodila 2:0 i rešila pitanje pobednika na Olimpijskom stadionu u Sočiju.

Ari (Lokomotiva) i Fidler (Ural) su bili najratoborniji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u blizini gola Urala, a Brazilac je pokušao da nokautira suparnika. Zatim su i ostali uleteli u gužvu u kojoj su pesnice sevale na sve strane. Epilog svega su crveni kartoni za Arija i Fidlera, kao i za Manučarjana iz Urala i Farfana iz Lokomotive. Poslednja dvojica su takođe prednjačila u tuči, pa je sudija i njih isključio. Izvesno je da sve aktere tuče čeka drakonska kazna disciplinske komisije FS Rusije.

Bivši član Zvezde Pejčinović je odigrao ceo meč za Lokomotivu, dok je nekadašanji napadač Partizana Petar Škuletić meč odgledao sa klupe moskovskog kluba.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.