TRENUTAK KOJI JE MNOGIMA PROMAKAO: Evo šta je donelo sreću šampionu Srbije! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2018, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRENUTAK KOJI JE MNOGIMA PROMAKAO: Evo šta je donelo sreću šampionu Srbije! (FOTO)

Ovo se ne pamti u okršajima Zvezde i Partizana.

Košarkaški Crvene zvezde pobedili su Partizan u prvom ovosezonskom Večitom derbiju. U devetom kolu ABA lige, izabranici Milana Tomića nadokandili su veliki minus, koji su imali tokom prvog dela, i u trećem periodu "slomili" otpor crno-belih.

BLIŽI SE ODLAZAK NA PRIPREME: Bata spremio dva IZNENAĐENJA za Tursku! (FOTO)

TRINKIJERIJEVO >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << IZNENAĐENJE ZA ZVEZDU: Njega NIKO nije očekivao u sastavu Partizana! (FOTO)

VREME JE ZA NOVI OKRŠAJ VEČITIH: Evo kako izgleda ATMOSFERA u Pioniru sat vremena pred početak DERBIJA! (VIDEO)

Ono što je mnogima upalo u oči na početku duela, jeste sličnost u dresovima između Zvezdinih i Partizanovih igrača. Nijanse jedva da su se raspoznavale, pa su crveno-beli u drugo poluvreme ušli sa novom garniturom opreme.

.@PartizanBC captain @NovicaV12 always gives extra energy when facing the biggest rival... And the crowd loves it! 🔊#ABALiga pic.twitter.com/VEWXdgAOxn

— ABA Liga (@ABA_League) November 24, 2018

To im je, očigledno donelo sreću, pošto su u trećem periodu dozvolili Partizanu da postigne samo 10 poena, čime su rezultat preokrenuli u svoju koristi i do kraja sačuvali stečenu prednost.

Ovim trijumfom, tim sa Malog Kalemegdana ostao je na maksimalnih devet pobeda i kako god da se završi tekuća runda regionalnog takmičenja, Zvezda će zadržati lidersku poziciju.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.