Izvor: HotSport.rs, 12.Mar.2024, 00:15

TOKOM GOSTOVANJA RADETA BOGDANOVIĆA, U EMISIJU SE UKLJUČIO GLEDALAC IZ ZATVORA! Hit scena – Evo šta je rekao o derbiju! (VIDEO)

Zaista urnebesna scena. Rade Bogdanović je gostovao na K1 televiziji i tom prilikom govorio je na brojne aktuelne teme, a najviše se pričalo naravno o večitom derbiju koji je iza nas. U jednom trenutku pozivom se u emisiju uključio jedan navijač ‘crno-belog’ tabora, koji tvrdi da zove iz zatvora: ‘Zovem iz zatvora, mislim naravno, pratio ... Read more
The post TOKOM GOSTOVANJA RADETA BOGDANOVIĆA, U EMISIJU SE UKLJUČIO GLEDALAC IZ ZATVORA! Hit scena – Evo šta je rekao o derbiju! (VIDEO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

HIT scena u emisiji sa Radetom Bogdanovićem, uključio se gledalac iz zatvora (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 12.Mar.2024

Neverovatna scena koja će se prepričavati viđena je kada se gledalac emisije javio iz zatvora da komentariše dešavanja na večitom derbiju.. U emisiji “Indirektno” na televiziji “K1” koju vode Milan Kalinić i Predrag Popović gostovao je Rade Bogdanović.. – Dobro veče, poštovanje u...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.