Izvor: Luftika.rs, 12.Mar.2024, 10:23

HIT scena u emisiji sa Radetom Bogdanovićem, uključio se gledalac iz zatvora (VIDEO)

Neverovatna scena koja će se prepričavati viđena je kada se gledalac emisije javio iz zatvora da komentariše dešavanja na večitom derbiju.
U emisiji “Indirektno” na televiziji “K1” koju vode Milan Kalinić i Predrag Popović gostovao je Rade Bogdanović.
– Dobro veče, poštovanje u studiju svima, pozdrav, sve najbolje. Zovem iz Kragujevca, iz zatvora. Naravno, pratio sam derbi… – počeo je zatvorenik i izazvao smeh Kalinića, Bogdanovića i Popovića.
– Ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << je najjača fora – rekao je Bogdanović uz osmeh, prenosi Kurir.
Kalinić je upitao da li je gledalac zaista u zatvoru.
– Stvarno, na izdržavanju… Iz Zabele sam prebačen ovde u Kragujevac… evo pozdravlja vas i moj drugar iz ćelije. Mislim da je bio bolji Partizan. Ja sam navijač Partizana, bio pripadnik grupe Alkatraz pre 10 godina, sada nisam pošto sam na izdržavanju kazne. Rekao sam drugaru da će biti nerešeno. Neće ni Partizan ni Zvezda videti pobedu. Bio sam siguran u to – poručio je gledalac koji je nasmejao mnoge.
Ludilo u emisiji uživo!! Javio se član Alkatraza iz zatvora pic.twitter.com/ZQFv0fmyDn
— Rade Fantastični (@RFantasticni) March 11, 2024

Rade Bogdanović o slučaju “Piksi”: Ne krivim Stojkovića što mu je mesečna plata 120 hiljada evra, i ja bih uzeo

Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

U STUDIJU SVI POPADALI OD SMEHA: Javio se Grobar iz zatvora da kaže koju o Večitom derbiju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024

Da li je ovo realno...U emisiji "Indirektno" na televiziji "K1" koju vode Milan Kalinić i Predrag Popović gostovao je Rade Bogdanović...Emisija će ostati upamćena po pozivu jednog gledaoca koji usledio ni manje ni više nego iz zavora u Kragujevcu:..- Dobro veče, poštovanje u studiju svima,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.