Sve je spremno za Večiti derbi, poznato ko sudi majstoricu!

Izvor: Sportske.net, 05.Apr.2019, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve je spremno za "Večiti derbi", poznato ko sudi majstoricu!

Neće imati nimalo lak zadatak.

Ovog vikenda nas očekuju dva košarkaška spektakla u ABA ligi, u bici za mesto koje vodi u finale boriće se Crvena zvezda i Partizan, odnosno Cedevita i Budućnost.

Pažnja srpske javnosti biće usmerena ka hali Aleksandar Nikolić gde će odigrati još jedan "Večiti derbi", a sada je poznato i ko će ga suditi.

Čelnici ABA lige odlučili su da će arbitri na meču između >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvene zvezde i Partizana biti Sreten Radović (Hrvatska), Sašo Petek (Slovenija) i Mario Majkić (Slovenija).

Informacija je objavljena na zvaničnom sajtu lige, meč između srpskih predstavnika na programu je u subotu od 18 sati.

Meč između Cedevite i Budućnosti se igra u nedelju od 19 sati.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bez Beloševića – poznate sudije za "majstoricu" između Zvezde i Partizana

Izvor: B92, 05.Apr.2019

Posle dosta spekulacija poznata je sudijska trojka za majstoricu polufinala ABA lige između Crvene zvezde i Partizana...Odmah posle druge utakmice polufinalne serije na društvenim mrežama su krenule spekulacije o tome kome će biti dodeljena privilegija da sudi jednu od najbitnijih utakmica sezone...Svi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.