Suma na Marakani?! Stigao odgovor iz Zvezde, ali i iz Partizana!

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2017, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suma na Marakani?! Stigao odgovor iz Zvezde, ali i iz Partizana!

Vest koja je odjeknula ovog popodneva ipak nije istinita.

U popodnevnim satima pojavila se ''bombastična'' informacija da bi najveća želja Partizana Sejdu Suma mogao da pojača Crvenu zvezdu.

Prvobitno se pojavila informacija da je Zvezda spremna da plati 1,4 miliona evra za njegov transfer iz Slovana, ali je ubrzo to demantovano iz tabora oba kluba.

Izvori bliski klubu sa Marakane su kratko poručili da ''ova vest nema veze sa istinom'', a takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je bilo i jasnije zbog čega je Miloš Vazura u istovremenoj izjavi naglasio da će ''Suma doći u Partizan ili neće doći u Srbiju''.

"Suma će da dođe u Partizan ili neće doći u Srbiju. U kontaktu smo s igračem, upravo smo se čuli, i rekao nam je da mu je jedina želja da obuče dres Partizana. U stalnom smo kontaktu i sa Slovanom, ostalo je još samo neke sitne detalje da završimo, možda i do kraja dana", rekao je Vazura, a preneo je Mondo.

Podsetimo, Partizan u utorak igra revanš meč 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Budućnosti u Podgorici.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Vazura: Suma u Zvezdi? Nema šanse

Izvor: N1 televizija, 17.Jul.2017

Nakon pisanja da će u slučaju Sejdubu Sume doći do neočekivanog obrta u njegovog odlaska u Crvenu Zvezdu, reagovao je direktor Partizana Miloš Vazura...Fudbaler iz Gvineje se već duže vreme pominje kao glavno pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku...Ipak, pojavile su se glasine da će Suma...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.