Stojić pred večiti derbi: „Duljaj iscedio sve iz Partizana, Zvezda bliža pobedi!“

Izvor: Piplmetar.rs, 20.Dec.2023, 06:32

Stojić pred večiti derbi: „Duljaj iscedio sve iz Partizana, Zvezda bliža pobedi!“

U sredu od 18 sati u Humskoj igra se 171. večiti derbi u kojem Partizan dočekuje Crvenu zvezdu.
Ova utakmica trebalo je da se odigra još septembra, ali je odložena za poslednji dan jesenje polusezone.
U večiti derbi Crvena zvezda ulazi kao lider Super lige Srbije sa dva boda više >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << u odnosu na prvog pratioca Partizan.
Nekadašnji golman Partizana Ranko Stojić govorio je za „Informer“ o najvećoj utakmici srpskog fudbala, a ono prvo čega se dotakao jeste veliki broj stranih fubalera na obe strane.
„Ubeđen sam da im u klubu ovih dana pričaju šta je derbi, koliko je važan, da igračima Zvezde objašnjavaju koliko je bitno pobediti u derbiju. Međutim, nisam siguran da će neko od stranaca da se probudi u sredu ujutro i kaže: „Uh, danas je važna utakmica sa Partizanom“. S druge strane, domaći igrči će sigurno imati taj osećaj“jasan je Stojić.
Prema kladionicama Zvezda je favorit na stadionu „JNA“.
U kvote se ne razumem, osim što mi je jasno da bi one trebalo da budu pokazatelj kakav je trenutni odnos snaga dva kluba. Znači, da se kojim slučajem derbi igrao pre mesec dana, kvote bi bile ujednačene. Jeste Zvezda favorit, ali ne vidim da je tolika razlika. Pritom, to je derbi, trenutak inspiracije, može jedan detalj da odluči pobednika, pitanje je kakav će ko imati dan, mnogo faktora utiče. Ne verujem da je baš tako velika razlika“,kazao je Stojić koji smatra da je Zvezda ipak bolji tim od crno-belih.

„Zvezda ima kvalitetniji tim. Mora se priznati da je Duljaj iscedio iz Partizana sve što je mogao. Verovatno su igrači iscrpljeni, pitanje je koliko još mogu da se bore i da pruže. Zvezda se diže, u boljoj je formi sad nego pre mesec dana i recimo da je bliža pobedi“, zaključio je on.



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

CRNO-BELI SU JESENJI PRVACI: Partizan savladao Crvenu zvezdu u večitom derbiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Dec.2023

Golove su postigli Natho iz penala i Saldanja...Fubdaleri Crvene zvezde jesenji su prvaci Mozzart bez Superlige pošto su u 171. večitom derbiju savladali Crvenu zvezdu sa 2:1 (1:0) i tako se vratili na čelo tabele sa 47 bodova, dok crveno-beli imaju bod manje...Crno-beli su dugo bili vodeći tim na...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.