Šta se dešaalo u Zvezdi jutro posle derbija? Mrkelina podrška Milojeviću, uz poruku: Jasno se vidi da je Zvezda dala regularan gol (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Sep.2019, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta se dešaalo u Zvezdi jutro posle derbija? Mrkelina podrška Milojeviću, uz poruku: ''Jasno se vidi da je Zvezda dala regularan gol'' (video)

Sportski direktor Crvene zvezde ne menja stav od sinoć, ali uz čestitku rivalu na pobedi.

Osim štopera Partizana Strahinje Pavlovića, i sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela je večeras bio gost na TV Arena Sport.

Glavna tema - 161. večiti derbi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji je Partizan dobio sa 2:0.

Zvezda nije imala nijedan šut u okvir gola, trener Milojević je sinoć kritikovan od strane dela javnosti zbog izbora sastava za ovaj meč, pa i formacije sa tri štopera.

Ipak, Mrkela mu je pružio punu podršku, otkrivši i šta se jutros dešavalo.

''Mislim da nema mnogo šta da se doda, ja sam posle meča odmah čestitao na pobedi, mislim da su bolje ušli u utakmicu, da je naša ekipa nedopustivo mlako ušla u meč, da igrači nisu ispoštovali ono što je trener Milojević tražio od njih, a bio sam na sastancima uoči derbija. Za svaku osudu je kako su juče igrali'', oštar je Mrkela.

''Igrali smo mi mnogo puta sa tri igrača u poslednjoj liniji.





Ja u trenera Milojevića imam apsolutno poverenje, on je neko ko je nama doneo mnogo toga, ko je uradio ogroman posao za Zvezdu, sve što je doneo kao odluku bilo je ispravno, ne radi se o tome da li je bio ovaj sistem, radi se o pristupu koji nije bio dobar kod naših igrača, o nepoštovanju nekih zahteva koje je Milojević postavio pred igrače.





Oni su jutros na sastanku pretrpeli kritiku od strane trenera Milojevića i od mene'', objašnjava Mrkela.

Jedan od igrača koji je zaslužio pohvale večeras bio je vezista Miloš Vulić.

''Miloš Vulić je u poslednje vreme počeo da dobija šansu i juče je bio jako dobar. On je svakako neko na koga Zvezda u budućnosti računa'', naglasio je Mrkela.

Kada je u pitanju nepriznat gol Milunovića, mišljenje nije promenio. Naprotiv, deluje da je još sigurniji da je Zvezda oštećena.





''Ono što sam rekao, stojim iza toga. Jasno se vidi da je Zvezda postigla regularan gol, pri rezultatu 0:0. U tih poslednjih deset minuta se desilo mnogo toga, što je doprinelo opštem utisku na stranu Partizana'', naglasio je Mrkela.

Potom se nadovezao i na ono što je Zvezdan Terzić danas govorio o ''hajci'' iz Partizana.

''To je jedna hajka koja traje nekoliko godina, koja se tiče svega što Zvezda radi, i to je jedna neprincipijelna hajka. Hteli smo da igramo pravi sportski derbi, koji se ipak završio kardinalnom sudijskom greškom.







Neko će reći da se igrači nisu bunili, ali mi smo tražili da igrači ne reaguju na sudijske odluke. Igrači oba tima su bili korektni i doprineli da derbi na terenu protekne kako treba'', konstatovao je Mrkela.

-
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radojčićeva analiza na ''Areni'' - Objasnio zašto je Zvezdin gol bio regularan, baš kao i penal za Radnički u Inđiji! (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Sep.2019

Analiza koja se čitav dan čekala, da li je sada sve jasno, ili....Odmah posle sinoćnjeg derbija u Humskoj, koji je Partizan dobio protiv Crvene zvezde sa 2:0, iz crveno-belog tabora počele su da stižu poruke da ih je sudija Jovanović oštetio sredinom drugog poluvremena, kada nije priznao gol Milunovića,...

Nastavak na Sportske.net...

Milojević menja tim iz derbija: Tomane starter na krovu

Izvor: MozzartSport.com, 24.Sep.2019, 08:07

Portugalski napadač Tomane doveden je letos da konkuriše za poziciju startnog špica Crvene zvezde, ali ga je povreda omela da se dokaže u pripremnom periodu, čiji je najveći deo propustio zbog neugodne povrede. Ipak, stručni štab Crvene zvezde planirao je snažnog golgetera kao jednu od opcija...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.