Saša Lukić tuguje bez Živkovića i otkriva: Zvezda me je triput tražila!

Izvor: Sportske.net, 08.Feb.2016, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Lukić tuguje bez Živkovića i otkriva: ''Zvezda me je triput tražila!''

Mladi vezista Partizana Saša Lukić i dalje je pod utiskom suspenzije Andrije Živkovića iz redova crno-belih.

Kako smo i izveštavali, Saša Lukić je bio jedini od fudbalera Partizana koji je posle odluke kluba o suspenziji, ispratio Andriju Živkovića na aerodrom u Larnaki. Par dana posle svega, ne krije da mu je i dalje teško bez svog najboljeg druga.

''Kako da ne budem tužan kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mi je Žile najbolji drug. Nerazdvojni smo. Cimeri. Došli smo u isto vreme u Partizan, pre sedam godina. Nedostaje mi'', poručuje Lukić sa Kipra u izjavi za ''Blic''.

On dodaje i da je Živkoviću, naravno, bilo najteže, da je plakao posle ovakve odluke klupskog rukovodstva i da je pripreme napustio ''rastrojen''.

Ovih dana je u stalnom kontaktu sa Živkovićem, ali kako kaže, o fudbalu ne komuniciraju, već samo o ''privatnim stvarima''.

''Žile je sjajan dečko, neizmerno iskren, i to je njegova najveća vrlina. Pravi je drugar. Jedva čekam da se vidim sa njim. Žile, spremaj se, ubrzo sam u Beogradu!'', poručuje Lukić.

A nedugo posle Živkovićeve suspenzije, pojavile su se i spekulacije da bi Zvezda mogla da se ''osveti'' Partizanu za transfer Vladimira Stojkovića i iskoristi novonastalu situaciju oko zlatnog ''Orlića''. Lukić otkriva da je i on bio u više navrata na meti crveno-belih dok je nastupao u mlađim kategorijama.

Zvezdi je odgovorio - golovima.

''Zvezda me je tri puta tražila. Zbog mene je bila organizovan meč Crvena zvezda - Savacijum. Tu sam Zvezdi spakovao dva komada, ali odlučila je ljubav prema klubu'', dodao je Lukić.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.