ŠTA NAS ČEKA U SUBOTU? Večiti derbi sudi čovek koji ima samo 14 mečeva u karijeri

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 20:18

ŠTA NAS ČEKA U SUBOTU? Večiti derbi sudi čovek koji ima samo 14 mečeva u karijeri

Kako će se snaći?

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigraće u subotu od 17 časova 172. večiti derbi.

Za glavnog arbitra određen je Pavle Ilić, što će biti njegov debi u najvećem fudbalskom meču u Srbiji. U nedavnim derbijima šanse su dobijali debitanti, ali zanimljivo je da je Ilić sudio svega 14 mečeva u Superligi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Pritom, pre početka ove sezone je bio glavni arbitar na svega tri utakmice, pa se postavlja pitanje zašto se FSS odlučio baš za ovog sudiju.

Svi se nadamo da će Ilić posao odraditi na vrhunskom nivou, ali je jasno čuđenje javnosti zašto u derbiju debituje sudija bez mnogo iskustva.

Partizan je trenutno lider šampionata posle 23. kola. Crno-beli imaju bod više od večitog rivala i jasno je da će međusobni okršaj mnogo toga odgonetnuti.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.