SPREMA SE NAVIJAČKI SPEKTAKL: Jug skoro rasprodat za večiti derbi

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 14:55

SPREMA SE NAVIJAČKI SPEKTAKL: Jug skoro rasprodat za večiti derbi

Vlada veliko interesovanje među Grobarima.

Fudbaleri Partizana u subotu od 17 časova gostuju Crvenoj zvezdi u 24. kolu Mozzart bet Superlige, a crno-beli će imati veliku podršku na stadionu "Rajko Mitić".

Prodaja karata za južnu tribinu ide odlično i očekuje se da ovaj sektor bude popunjen na najvećoj utakmici srpskog fudbala. Sem toga, navijači Partizana su kupili i dosta karata za istočnu trbinu i to za sektore koje su bliži jugu
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Najvatrenije pristalice crno-belih bojkotuju domaće mečeve, ali zato na gostovanja dolaze u velikom broju što će biti slučaj i na stadionu "Rajko Mitić".

Partizan je trenutno prvi na tabeli sa bodom više od Crvene zvezde i ovaj derbi bi mogao mnogo toga da odluči pred nastavak sezone.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.