Izvor: Blic, 07.Feb.2024, 05:35

SEDNICA TRAJALA KAO ŠKOLSKI ČAS Prvi radni dan novog parlamenta u znaku "utakmice transparentima": Smirivanje tenzija nije na vidiku, a ovo je razlog

Konstitutivna sednica Narodne skupštine trajala je juče kao školski čas - svega 45 minuta, predsedavajući je bio profesor matematike Stojan Radenović, ali malo toga u sali parlamenta bilo je nalik školi. Najveći deo poslanika izgledao je kao da su suparnički navijači na večitom derbiju koji se usred najvećeg predstavničkog tela nadmeću transparentima, zbog čega je sednica i prekinuta. Analitičari očekuju da će tenzije i na narednim zasedanjima rasti jer se bliže redovni lokalni izbori.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"I SRBI SEBE NAZIVAJU GEDŽE, PA KAD IM KAŽU DA SU GEDŽOVANI, DOŽIVE TO KA UVREDU" Sociolog za Blic TV o sramnoj izjavi Nestorovića: Udruženja Roma ove reči ocenila kao nepoštovanje (VIDEO)

Izvor: Blic, 08.Feb.2024, 00:14

Ako se po jutru dan poznaje - jučerašnji, prvi radni dan novog skupštinskog saziva - najavljuje burnu parlamentarnu sezonu. U 45 minuta videli smo sve - rat transparentima, zviždanje, galamu, polaganje zakletve i u sali i u holu. Sednicu ćemo pamtiti i po tome što je tog dana prvi put u Skupštinu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.