Remi u derbiju, ali i JOŠ VEĆI RAZLOG ZA SLAVLJE GROBARA ovog vikenda: Željko Obradović je razlog

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 13:37

Remi u derbiju, ali i JOŠ VEĆI RAZLOG ZA SLAVLJE GROBARA ovog vikenda: Željko Obradović je razlog

Najveći idol pristalica crno-belih.

Tokom subote za nama imali smo na programu 172. večiti derbi u fudbalu gde su Crvena zvezda i Partizan odigrali 2:2. Više razloga za slavlje imali su navijači crno-belih, pre svega jer su ostali na prvom mestu posle i 24. kola Superlige Srbije.

Ipak, 9. mart sam po sebi je razlog za još veće slavlje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << među Grobarima, a razlog je rođendan najtrofejnijeg i najboljeg evropskog košarkaškog trenera, Željka Obradovića.

Strateg crno-belih je rođen upravo ovog datuma 1964. godine u Čačku, što znači da je napunio 64 tekućeg vikenda i na taj način se približio starosnoj penziji po zakonu Republike Srbije.

Naravno, navijači Partizana se nadaju da penzije nema za popularnog Žoca i da će još dugo ostati na klupi Parnog valjka, a uostalom on sam je nedavno izjavio da ili će raditi u Partizanu ili neće nigde.

Sve što se sada čeka je novi ugovor kluba i on nije stigao na rođendan, što bi sigurno bio najlepši poklon i Obradoviću i pristalicama kluba, ali pretpostavka je da se radi na tome i da će legendarni trener proslaviti još mnoge datume na klupi Partizana.

U svakom slučaju, navijači Partizana do neke mere slave bod na Marakani, ali definitivno rođendan Željka Obradovića slave kao crveno slovo.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Partizan časti navijače – besplatno na Napredak

Izvor: B92, 10.Mar.2024

Navijači Partizana u velikom broju su napunili stadion Rajko Mitić na 172. "večitom" derbiju i bili su veliki vetar u leđa fudbalerama u crnim dresovima...Tim povodom čelnici kluba iz Humske su odlučili da za utakmicu 25. kola Superlige Srbije u kojoj će Partizan na svom terenu dočekati ekipu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.