Izvor: RTS, 19.Okt.2021, 13:37

Rajnšrajber sudi Zvezdi, Maden Partizanu

Izraelski arbitar Roj Rajnšrajber biće glavni sudija utakmice Midtjiland - Crvena zvezda u trećem kolu grupne faze Lige Evrope, a Škot Bobi Maden duel Partizan - Gent, saopšteno je iz Evropske fudbalske unije.
Rajnšrajber je sudio meč Azerbejdžan - Srbija u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru, a 2017. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << godine bio glavni arbitar u meču kvalifikacija za Ligu šampiona Budućnost - Partizan.

Škot Bobi Maden delegiran je za meč Partizan - Gent u trećem kolu Lige konferencija.
Reč je o iskusnom sudiji, koji punih 11 godina nosi znak FIFA, a sudio je utakmicu Šarloa-Partizan u kvalifikacijama za Ligu Evrope, koju su Belgijanci dobili 2:1.

Bio je glavni arbitar u meču Lige šampiona Bajern - Crvena zvezda 3:0, kao i duelima Crvena zvezda - Keln 1:0 i Crvena zvezda - Hofenhajm 0:0 u Ligi Evrope.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda,   Evropska Unija,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan juri ka TOP 50 klubova Evrope: Protiv Genta na talonu povlasitce za sledeće leto

Izvor: MozzartSport.com, 19.Okt.2021

Nastavak grupne faze Lige konferencija prilika za jačanje klupskog koeficijenta..Sa Crvenom zvezdom za eventualna dva mesta Srbiji u kvalifikacijama za Ligu šampiona leta 2023, sam sa sobom za što bolju startnu poziciju pred naredni ciklus evropskih kupova. Zasad dobro ide Partizanu, napredovao je...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.