Posle Pjaniđanija, Cedevita Olimpija dovela i reprezentativca Nemačke

Izvor: B92, 13.Jun.2023, 19:26

Posle Pjaniđanija, Cedevita Olimpija dovela i reprezentativca Nemačke

Slovenački klub ima, očito, velike planove naredne sezone i već je krenuo u realizaciju jačanja igračkog kadra.

Simone Pjaniđani će naredne sezone biti jak adut Cedevite Olimpije sa klupe, ali čuveni italijanski stručnjak neće moći bogzna šta pored Zvezde i Partizana u ABA ligi ukoliko ne dobije od uprave željena pojačanja.

Prvo je, izgleda, već dobio.

Na dan kada je klub ozvaničio trogodišnju saradnju sa nekadašnjim selektorom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Italije, stiže i vest da su Ljubljančani završili potpis nemačkog reprezentativca Justusa Holaca (22), dosadašnjeg plejmejkera španskog Breogana.

Prelazak odličnog pleja u ABA ligu potvrdio je i menadžer Miodrag Ražnatović

Holac je minule sezone imao sasvim solidne brojke u jakoj ACB ligi - u proseku o meču beležio je 7.9 poena i 3.3 asistencije.

U Breogan je stigao sezonu ranije iz Bona gde je takođe pokazao kvalitet i imao je dobru sezonu u Evrokupu sa 8.2 poena i 4.2 asistencije.

Holac se nalazi i na širem spisku reprezentacije Nemačke za Mundobasket.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.