Poruka Dušana Anđelkovića pred večiti derbi: Idemo jako na Partizan!

Izvor: MozzartSport.com, 13.Sep.2016, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poruka Dušana Anđelkovića pred večiti derbi: Idemo jako na Partizan!

"Verujem da zavisimo isključivo od sebe i da rezultat neće izostati", kaže defanzivac srpskog šampiona

Znaju svi u Crvenoj zvezdi da bi pobeda nad Partizanom u 152. večitom derbiju u subotu u Humskoj vredela malo više nego sve dosadašnje koje su šampioni Srbije vezali u nizu (sedam) u Superligi.

Jedva čekaju okršaj sa gradskim rivalom, a iskusni defanzivac Dušan Anđelković >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << poručuje da crveno-beli neće kalkulisati.

"Nama je bitno što smo u seriji pobeda, što igramo dobro i dajemo dosta golova, ali sa aspekta derbija to ne mora ništa da znači jer se radi o specifičnoj utakmici koja ne zavisi od pređašnjih rezultata. Mi svoj plan imamo, svoj stil igre i od njega nećemo da odustanemo" ističe Anđelković.

MOZZART KVOTE: (2,70) Partizan (3,25) Crvena zvezda (2,50)

Levi bek tima iz Ljutice Bogdana poručuje da ga ne zanimaju dešavanja u suprotnom taboru.

“Pokušaćemo da se bavimo isključivo sobom i da se mi što bolje pripremimo za ovu utakmicu. Verujem da zavisimo isključivo od sebe i da rezultat neće izostati ako damo svoj maksimum. Mislim da ćemo se dobro pripremiti za gostovanje Partizanu. Svima nam je taj meč u mislima i znamo koliko ta utakmica znači Crvenoj zvezdi i našim navijačima. Potrebno je da uđemo u duel jako od prvog minuta", zaključio je Dušan Anđelković.

Večiti 152. fudbalski derbi igra se u subotu od 18 časova na stadionu Partizana u Humskoj.

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.