PRED VEČITI DERBI: U Zvezdi znaju kako do DUPLE krune!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2020, 15:37

PRED VEČITI DERBI: U Zvezdi znaju kako do DUPLE krune!

Crveno-beli jure trofej čekan osam godina.

Partizan će u polufinalu Kupa Srbije, u sredu (20) na stadionu u Humskoj, dočekati večitog rivala Crvenu zvezdu.

Štoper srpskog šampiona Srđan Babić naglasio je da je cilj dupla kruna, a susret sa večitim rivalom ima i poseban značaj za navijače.

- Igramo u ritmu subota-sreda, ali nije teško. Postavili smo ciljeve pred nas koje želimo da ispunimo, tako da ne prihvatamo umor. Derbi je svetinja, znamo koliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ta utakmica važna za navijače. Naš cilj je da osvojimo duplu krunu, a Partizan je ekipa koja se nalazi na putu do toga - rekao je Babić za klupski sajt.

Defanzivac tima sa Marakane sve češće postiže golove, što je produkt rada na treninzima.

– Za nas defanzivce su prekidi ključni što se tiče napada. Srećan sam zbog golova, oni su stimulans da nastavim da radim još više. Uvek je lepo upisati se u strelce. Čitavoj ekipi znači kada štoperi postižu golove i kada tim ima i tu opciju više u napadu. Mnogo pažnje se na treninzima posvećuje tom segmentu igre, tako da ćemo se potruditi da nastavljamo da sve ono što radimo u pripremama meča, radimo i kada izađemo na teren - istakao je Babić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Helen Steling Holt, devojka Rajana Gigsa.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.