PRED VEČITI DERBI: Haos u Zemunelu! Intervenisala policija, ima POVREĐENIH! (VIDEO+FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2018, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRED VEČITI DERBI: Haos u Zemunelu! Intervenisala policija, ima POVREĐENIH! (VIDEO+FOTO)

Zvezda i Partizan igraju derbi Omladinske lige.

Danas je na programu derbi Omladinske lige Srbije. Fudbaleri Partizana od 11 časova dočekuju Crvenu zvezdu, u meču koji je mnogo bitniji za tim sa Marakane. Crveno-beli se bore sa Brodarcem za osvajanje titule, ali se dešavanja ispred popularnog Zemunela pokazala kakav značaj duel večitih ima i u mlađim kategorijama.

SELEKTOR SRBIJE OBJASNIO: Evo zašto na SPISKU nema KVARTETA! (FOTO)

Orlovi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << krenuli u Austriju, pogledajte u kakvom raspoloženju (FOTO)

Naime, ispred stadiona Partizan-Teleoptik došlo je do velikih nereda, prilikom ulaska gostujućih navijača, pa su morali da intervenišu pripadnici policije. Kako saznajemo, bačene su i šok bombe, a bilo je i lakše povređenih. Na kratko je bio obustavljen saobraćaj, ali je sada normalizovan.

Oko 10 sati došli su navijači Zvezde i sukobili se sa navijačima Partizana, umešala se policija i dimnim bombama rasterala razuzdanu masu. Hitna pomoć je došla na licu mesta, kako bi ukazala pomoć povređenima.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DOŠLO VREME DA SE RASTANU: Stara Dama OTPISALA rasnog golgetera (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2018

Juve je u ovoj sezoni ponovo odbranio trofej u Seriji A...Juventus se sprema za napad na Ligu šampiona u sledećoj sezoni, a to potvrđuju pojačanja koja klub iz Torina želi. Sve je jasnije da Iguain neće biti prva opcija u napadu, pošto su Bjankoneri spremni da dovedu Alvara Moratu ili Edisona...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.