Omladinski večiti derbi – uzbuđenja je bilo, ne i golova

Izvor: RTS, 15.Mar.2015, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Omladinski "večiti derbi" – uzbuđenja je bilo, ne i golova

Na najvećem srpskom stadionu "Rajko Mitić" odigran je "večiti derbi" omladinaca Crvene zvezde i Partizana, koji je završen najnepopularnijim fudbalskim rezultatom – 0:0.

Po lepom vremenu, pred oko 500 svedoka, omladinci "večitih rivala" odigrali su važan susret u okviru 18. kola Omladinske lige Srbije. 
Meč koji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bi mogao da ima veliki značaj u rešavanju pitanja šampiona i učesnika Lige šampiona naredne sezone, pružio je gledaocima mnogo uzbuđenja, ali ne i golove.
Crveno-beli, u čijim redovima su igrali i prvotimci Marko Grujić i Vukašin Jovanović, nisu uradili ništa konkretno u prvom delu, dok su gosti iz Humske bili i te kako opasni po gol Vicića. Međutim, nijednu šansu nisu uspeli da pretvore u gol.
U drugom delu Zvezda je krenula mnogo agresivnije, a sve je dobilo dodatnu notu u 60. minutu ulaskom supertalentovanog Luke Jovića, koji je juče zatresao mrežu Spartaka u Subotici.
Tada su se uloge na terenu potpuno promenile, Zvezda je napadala a Partizan se branio. Međutim, mreže su ostale netaknute.
Na kraju, čini se i najpravednijih 0:0.
Kada je reč o stanju na tabeli, Rad i Partizan posle prvog kola prolećnog dela imaju po 39 bodova, Vojvodina (koja posle podne gostuje u Jagodini) 35, a branilac titule Crvena zvezda 33 ali i utakmicu manje.
Očekuje nas zanimljiv prolećni deo omladinskog šampionata Srbije, a ulog je veliki – šampion će igrati u Ligi šampiona sa najjačim evropskim klubovima... 
 
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.