Odbojkaši Inđije poraženi od Zvezde

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Nov.2014, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši Inđije poraženi od Zvezde

Crvena zvezda je u poslednjem meču petog kola lako došla do pobede protiv Inđije, pred svojim navijačima, pa se zadržala na drugoj poziciji, sa bodom manje od lidera Partizana. Crvena zvezda – Inđija 3:0 (25:15, 25:16, 27:25).

U prva dva seta crveno-beli su bili dominantni. Imali su domaći pre svega sjajnu realizaciju napada, odličan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << učinak prilikom servisa, a nešto kasnije proradio je i blok.

U oba navrata na drugom tehničkom tajm-autu Zvezda je imala veliku prednost, u prvom 16:7, u drugom 16:8, a to je bilo nedostižno za Inđijce. No, Sremci su bili mnogo bolji u trećem periodu.

Novajlija u društvu najboljih je imao šansu da dobije treći period, ali je posustao u finišu. Tačnije, crveno-beli su tada nadoknadili veliki minus i uspeli da preokrenu, pa su meč završili u tri seta – 27:25.

Dvorana: SC „Šumice”. Gledalaca: 100. Sudije: Darko Savić i Svetalana Zotović. Trajanje meča: 72 minuta.

CRVENA ZVEZDA: Okolić 7, Jevtić (libero), Stefanović, Stoilović 14, Gmitrović 8, Koprivica 9, Milutinović 5, Nejić, Martinović, Kecman, Pavlović 2, Buculjević 5. Trener: Dragan Kobiljski.

INĐIJA: Škrbić 12, Crnjanski 6, Janjušević 2, Vujović, Pešut 8, Janjić 5, Grković 2, Čolović, Obradović, Elezović, Micić 1, Perišić (libero). Trener: Vladimir Šarenac.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

WL(m): Zvezda prati Partizan

Izvor: B92, 15.Nov.2014

Odbojkaši Crvene zvezde bili su ubedljivi protiv Inđije u poslednjem meču petog kola Viner štetiše lige Srbije...Crveno-beli su goste iz Vojvodine savladali sa 3:0 (25:15, 25:16, 27:25), za nešto više od sat vremena igre...Zvezdu je do četvrte pobede u prvenstvu predvodio Stoilović sa 14 poena,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.