Izvor: Sportal.rs, 09.Apr.2024, 15:18

Neverovatan podatak, ovo puno govori u nastupu Zvezde i Partizana u Evroligi: Sferopulos 26, Obradović 25 u 33. kola

Ostalo je još jedno kolo do spuštanja zavese na ovosezonsku Evroligu. Večiti nisu oduševili, pošto Crvena zvezda je davno izgubila sve šanse za neki bolji rezultat, a Partizan je još u igri, ali sve zavisi od utakmice crveno-belih u Istanbulu protiv Efesa. Međutim, u jednom su beogradski klubovi neprikosnoveni.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Koliko su Srbi igrali za Partizan i Zvezdu u Evroligi? Ovo su minuti i poeni domaćih igrača u eliti

Izvor: Sportal.rs, 10.Apr.2024, 09:58

Do kraja regularnog dela Evrolige ostalo je još jedno kolo. U četvrtak i petak videćemo rasplet ligaškog dela sjajne sezone, koja je u ovih 33. kola donela mnogo uzbuđenja i sjajnih mečeva, ali i veliko razočaranje navijačima Partizana i Crvene zvezde. Crveno-beli su odavno izgubili sve šanse...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.