NIŠTA OD ZVEČANA: Trepča i Zvezda ipak igraju u Staroj Pazovi

Izvor: Večernje novosti, 05.Okt.2019, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIŠTA OD ZVEČANA: Trepča i Zvezda ipak igraju u Staroj Pazovi

Meč se igra u sredu, 9. oktobra od 15 časova, a trebalo je da se igra u Zvečanu, na Kosovu i Metohiji FUDBALERI Trepče dočekaće Crvenu zvezdu u šesnaestini finala Kupa Srbije u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi. Meč se igra u sredu, 9. oktobra od 15 časova, a trebalo je da se igra u Zvečanu, na Kosovu i Metohiji. Pošto je procenjeno da zbog bezbednosnih razloga to nije moguće, odlučeno je da se utamica igra u srpskoj "kući fudbala". Istog dana će takođe u odluženim mečevima Partizan biti gost trećeligaša Vodojaže, Proleter dočekuje Javor, a Voždovac na krovu dočekuje Teleoptik. Svi mečevi počinju u 15 časova.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda,   Partizan,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

KOSOVO I METOHIJA DOČEKUJU ZVEZDU: Crveno-beli protiv Trepče u Kupu igraju u Kosovskoj Mitrovici!

Izvor: Kurir, 06.Okt.2019, 10:03

Duel šesnaestine finala Kupa Srbije između Trepče i Crvene zvezde biće odigran u Kosovskoj Mitrovici, u sredu, 9. oktobra, u 14 časova.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.