NEVEROVATNA PRIČA: Lepša strana ‘večitog derbija’, devojka traži momka kojeg je prvi i poslednji put videla tog dana (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 08.Mar.2017, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVEROVATNA PRIČA: Lepša strana ‘večitog derbija’, devojka traži momka kojeg je prvi i poslednji put videla tog dana (FOTO)

Na dan žena, devojka je skupila hrabrost za ovaj veoma lep potez.
Večiti derbi’ nije tu samo da razdvaja one koji ne navijaju za isti klub, već i da spaja ljude.
Tako je bilo i ovog. Jedna pripadnica lepšeg pola se na veoma popularnoj Fejsbuk grupi mladih i studenata javila sa željom da stupi u kontakt sa momkom kojeg je prvi i poslednji put videla tog dana.
Možda će jedna lepa ljubavna >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << priča nastati upravo na jednom od lošijih ‘praznika fudbala’. Videćemo, sve je na ovom momku!
FOTO: FACEBOOK PRINTSCREEN The post NEVEROVATNA PRIČA: Lepša strana ‘večitog derbija’, devojka traži momka kojeg je prvi i poslednji put videla tog dana (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.