NATHO NE GUBI NADU: Derbi može da nas vrati na pravi put

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023, 09:43

NATHO NE GUBI NADU: Derbi može da nas vrati na pravi put

Crno-beli u velikoj krizi.

Fudbaler Partizana Birbas Natho veruje da crno-beli u predstojećem 170. Večitom derbiju mogu dabrom igrom i rezultatom da se vrarte na pravi put.

Četa iz Humske je u velikoj krizi, a posle dva poraza od Čukaričkog (oba puta po 0:1) u samo četiri dana, pala je na deobu četvrtog mesta sa Vojvodinom, tako da je plasman u Evropu pod velikim znakom pitanja.

- Imam velika očekivanja pred večiti derbi. Pobeda u najvećem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meču u srpskom fudbalu je bitna za nas, igrače, klub i navijače. Svesni smo da se nalazimo u teškoj situaciji, ali dobrim rezultatom protiv Crvene zvezde možemo da se vratimo na pravi put. Daćemo sve od sebe da ostvarimo uspeh - rekao je Natho za „Sportski žurnal“.

Drugi strelac i najbolji asistent Parnog valjka dobro je upoznat sa kvalitetima rivala.

- Oba tima veoma se dobro poznaju i neće biti velikih iznenađenja. Derbi odlučuju sitnice. Greške moramo da svedemo na minimum kako bismo slavili. Teška vremena prouzrokovana negativnim rezultatima nas prate, ali na večitom derbiju nema pravila. Nadam se da će sreća biti na našoj strani - istakao  je Izraelac.

Večiti derbi, 170. po redu,  igra se u sredu od 18.30 u Humskoj.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Kelen, supruga Žuninja, fudbalera Mitjilanda
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Duljaj: U derbiju da pokažemo koliko možemo; Natho: Da se vratimo na pravi put

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Apr.2023

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj, uoči 170. večitog derbija protiv Crvene zvezde, izjavio je da je na njemu i ekipi da pokažu da mogu bolje, uprkos svim problemima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.