Izvor: MozzartSport.com, 26.Sep.2021, 06:46

NAJAVA DANA (nedelja, 26. septembar): Večiti u fokusu, igraju se londonski i rimski derbi

Pogledajte šta nas danas očekuje od najzanimljivijih sportskih događaja...

NOVI PAZAR – CRVENA ZVEZDA, 15.55

(Fudbal, Srbija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Crvena zvezda je zbog loše zdravstvene situacije u igračkom kadru odložila utakmicu sa Voždovcem, dobili su momci Dejana Stankovića koji dan vise da se odmore i oporave >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << od stomačnog virusa. Crveno-beli u sklopu 11. kola gostuju u Novom Pazaru, koji je za mnoge zaguljeno gostovanje i generalno protivnik. Ali, ne i za Crvenu zvezdu. U Pazaru su crveno-beli dobili na prethodna tri gostovanja.

PARTIZAN – SPARTAK SUBOTICA, 20.15

(Fudbal, Srbija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Parni valjak ove sezone u Superligi nije trijumfovao samo na 165. večitom derbiju, a da je sastav Aleksandra Stanojevića u odličnoj formi potvrdio je protiv Mladosti. Posle tri meča savladao je Mladost u Lučanima, a na tom meču povratnički debi u crno-belom imao je Nemanja Miletić. Sada je na red došao okršaj sa subotičkim Spartakom, a prethodna dva završena su na identičan način – pobedama Partizana sa 2:1.

BARSELONA – LEVANTE, 16.15

(Fudbal, Španija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Nekada je Barselona bila strah i trepet, danas je se niko ne plaši. A, Kamp Nou postao je poželjno gostovanje. Bride obrazi Blaugrani od samara, treneru Ronaldu Kumanu opasno se ljulja stolica i samo je pitanje trenutka kada će na biro rada. Pobeda protiv Levantea postala je imperative, ali bila je protiv Granade i Kadiza. Nijednu Barselona nije upisala na ta dva meča. Levante je bez trijumfa od početka sezone, ali sa Blaugranom je sve moguće.

SAUTEMPTON – VULVERHEMPTON, 15.00

(Fudbal, Engleska 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Vulvsi poseduju nekoliko povređenih igrača, a važnu ulogu na ovom susretu može da odigra domaći teren jer se radi o ekipama koje su jedna pored druge na tabeli. Sautempton je naređao četiri remija, a Vulvsi ređaju poraze dok su do trijumfa došli protiv Votforda. Vulverhempton je dobio dva od poslednja četiri meča sa ovim protivnikom.

ARSENAL – TOTENHEM, 17.30

(Fudbal, Engleska 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Veliki derbi Severnog Londona. I ekipe ga dočekuju s pomešanim emocijama. Arsenal je vezao dve pobede posle očajnog starta sezone, dok je Totenhem dobro krenuo pa vezao dva poraza. Poslednje četiri utakmice pripale su timu koji je igrao kod kuće, a u tri navrata je to bio Totenhem.

JUVENTUS – SAMPDORIJA, 12.30

(Fudbal, Italija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Juventus dugo nije lošije počeo sezonu, nije znao do trijumfa sve do meča protiv Specije i tesnog trijumfa u gostima. Sampdorija takođe igra vrlo promenljivo, tako da nije lako predvideti kako će se kretati ovaj susret. Juventus je dobio šest od poslednjih sedam međusobnih susreta i možda je ovo momenat kada bi trebalo da proradi ove sezone.

LACIO – ROMA, 18.00

(Fudbal, Italija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Vrlo interesantan Derbi dela Kapitale je pred nama. Roma je procvetala pod trenerskom palicom Žozea Murinja i drži četvrtu poziciju na tabeli, dok je Lacio dva puta zaredom igrao nerešeno. Od poslednje četiri utakmice na Olimpiju, dve su završene nerešenim ishodom i obe rezultatom 1:1.

UDINEZE – FJORENTINA, 15.00

(Fudbal, Italija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Udineze je vezao dva poraza u ligi, Fjorentina je lošim izdanjem protiv Intera prekinula seriju od tri pobede. Zanimljivo, dueli ovih rivala na Friuliju poslednjih godina ne donose golove, više od dva viđeno je pre pet godina, a u poslednja tri susreta samo jedan ukupno. Viola je na prethodna dva gostovanja slavila identičnim rezultatom (2:1) protiv Atalante i Đenove.

MARSELJ – LANS, 20.45

(Fudbal, Francuska 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Marselj je negativno iznenadio navijače remijem bez golova na gostovanju Anžeu, a u goste stiže Lans koji je tek u sredu doživeo prvi poraz u sezoni i to kao domaćin. Olimpik od februara ove godine samo triput odigrao nerešeno na svom terenu, a samo jednom u tom periodu palo je manje od dva pogotka... Lans je slavio na prethodna dva ligaška gostovanja (Monako i Bordo), oba uz po dva postignuta gola.

FRAJBURG – AUGZBURG, 17.30

(Fudbal, Nemačka 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Domaćin od početka sezone ne zna za poraz u prvenstvu, ali je od pet utakmica u tri već remizirao. Uključujući i prethodna dva kola. Augzburg je prošlog vikenda kod kuće probio led i upisao prvi trijumf u sezoni, ujedno i postigao tek drugi gol. Frajburg na svom terenu ima već šestogodišnju tradiciju kada je rival Augzburg – četiri pobede i samo jedan remi. Svaki put padalo je bar dva gola.

BUDUĆNOST – FMP, 19.00

(Košarka, ABA liga)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Podgoričkom klubu biće ovo zagrevanje pred derbi protiv Crvene zvezde narednog ponedeljka u Beogradu. Panteri iz Železnika su se pre bezmalo godinu dana odlično držali na gostovanju u Podgorici, ali od tada su se okolnosti značajno promenile. Budućnost je možda i jača nego prošle sezone, FMP dosta slabiji. Plavi su poslednji takmičarski poraz u Podgorici imali još krajem marta.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Crvena Zvezda,   Zvezda - Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.