Mažić ponovo ne sudi derbi: Ko će sada dobiti poverenje?

Izvor: MozzartSport.com, 11.Apr.2016, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mažić ponovo ne sudi derbi: Ko će sada dobiti poverenje?

Srpskom internacionalcu ovo će biti drugi uzastopni propušteni derbi. Na prethodnom okršaju večitih pravdu je delio Vlado Glođović, ali su na njegovo suđenje i nekoliko evidentnih grešaka u Partizanu imali ogromne primedbe

Najbolji srpski sudija Milorad Mažić po svemu sudeći preskočiće i 151. večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana, pišu Novosti.

Mažić, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << zajedno sa svojim pomoćnicima Milovanom Ristićem, Daliborom Đurđevićem, Danilom Grujićem i Nenadom Đokićem u nedelju putuje u Pariz na seminar namenjen fudbalskim arbitrima koji će deliti pravdu na predstojećem Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

Preporuka UEFA je da sudije koje učestvuju na seminaru budu oslobođene obaveza u domaćim prvenstvima, jer su pored konsultacija zakazane i fizčke vežbe, odnosno istrčavanje deonica, izvesno je da oni neće biti izloženi naporima koje iziskuje najveći praznik srpskog fudbala.

Srpskom internacionalcu ovo će biti drugi uzastopni propušteni derbi. Na prethodnom okršaju večitih pravdu je delio Vlado Glođović,ali su na njegovo suđenje i nekoliko evidentnih grešaka u Partizanu imali ogromne primedbe.

Sudijska komisija će konačnu odluku o delegiranju sudija za 151. večiti derbi doneti u četvrtak ili petak.

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Zvezda - Partizan,   Pariz

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

''Večiti derbi''? Mažić ima preča posla...

Izvor: Sportske.net, 11.Apr.2016

Doskora se duel naših najboljih klubova nije mogao zamisliti bez Milorada Mažića. A sada....Gotovo je izvesno da će naš najbolji arbitar Milorad Mažić ''preskočiti'' i drugi uzastopni ''večiti derbi'' ovog proleća!..Podsetimo, pravdu na 150. prvenstvenom susretu Partizana i Crvene zvezde delio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.