Li Adi: Spreman sam za derbi!

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Apr.2011, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Li Adi: Spreman sam za derbi!

Osmeh ponovo na licu Li Adija. Robert Prosinečki vratio je momka iz Gane među kandidate za tim, a u utakmici sa užičkom Slobodom poslao ga i na teren u drugom poluvremenu umesto prehlađenog Milana Vilotića.
Dobro je, volim kad igram fudbal – prokomentarisao je posle jučerašnjeg treninga Adi.
Lebdi dilema da li će biti među starterima u sutrašnjem večitom derbiju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Kad bi se merio samo kvalitet, nema dileme da bi tamnoputi štoper komandovao odbranom. Kršenje disciplinskih pravila početkom aprila stvara kod Prosinečkog dilemu da li da pruži nestašnom momku šansu u najvažnijoj utakmici ili nekom od igrača koji su profesionalno izvršavali obaveze.
Spreman sam za derbi – ne ostavlja dilemu Adi.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Fudbal,   Robert Prosinečki

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.