Lalatović spokojan: Kad sam dolazio u klub, niko od mene nije zahtevao titulu

Izvor: MozzartSport.com, 27.Apr.2015, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović spokojan: Kad sam dolazio u klub, niko od mene nije zahtevao titulu

"Mog prethodnika (Slaviša Stojanović) su smenjivali 50 puta, pa je on ostao do kraja sezone. O tome ne razmišljam", poručio je Lalatović

Ni Nenad Lalatović nije mogao da izbegne sudbinu prethodnika. Remi u 148. Večitom derbiju, koji je Crvenoj zvezdi ostavio samo teoriju kao saveznika u šampionskoj trci sa Partizanom, uzdrmao je pozicije mladog stručnjaka. Danas pre podne pojavila se vest >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da su crveno-beli već kontaktirali i iskusnog stratega Milorada Kosanovića.

Ipak, ponedeljak kao prvi radni dan u Ljutice Bogdana posle mršave igra u derbiju nije bio ispunjen tenzijom. Trener Lalatović imao je kratak sastanak sa pojedinim članovima najužeg rukovodstva na kojem mu je otvoreno rečeno da ne treba da brine za status do kraja sezone, te da na preostalim utakmicama šansu ukaže pojedinim igračima iz drugog plana koji bi trebalo da demonstriraju da li su kadri da nose Zvezdin dres.

“Mog prethodnika su smenjivali (Slaviša Stojanović) 50 puta, pa je on ostao do kraja sezone. O tome ne razmišljam. Otkad sam došao znam da je pritisak u Crvenoj zvezdi ogroman, tako da na tu temu ne bih ništa pričao“, rekao je trener Crvene zvezde uoči današnjeg treninga, prvog posle 148. Večitog derbija.

On je već počeo da priprema terena za narednu sezonu, mada ima ugovor do juna sa opcijom produžetka na još dve godine.

“Da, pravimo planove za novu sezonu. Pitanje je samo da li ćemo je početi 14. ili 3. jula, što zavisi da li ćemo igrati u kvalifikacijama za ligu šampiona ili Ligu Evrope. Kad sam dolazio u klub, niko od mene nije ultimativno zahtevao titulu nego promociju mladih igrača. Mislim da je to donekle ispunjeno. Igrali su Rajković, Jovanović, Ristić, Luka Jović, a šansu u narednom periodu dobiće Avramovski i Marko Grujić“, dodao je Lalatović.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.