Zaharova: NATO se priprema za potencijalni sukob sa Rusijom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Maj.2024, 11:48

Zaharova: NATO se priprema za potencijalni sukob sa Rusijom

Vežbe NATO "Stameni branilac" ukazuju na to da se alijansa priprema za "potencijalni sukob" sa Rusijom, izjavila je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.
"Trenutno se u blizini granica Rusije odvija najveća NATO vežba 'Stameni branilac'", navela je Zaharova u saopštenju koje je objavilo rusko Ministarstvo spoljnih poslova.
Ona je navela da se prema njihovom scenariju, uvežbavaju koalicione akcije protiv Rusije korišcenjem svih instrumenata, uključujuci hibridno i konvencionalno naoružanje.
"Moramo priznati da se članice NATO ozbiljno spremaju za 'potencijalni sukob' sa nama, o čemu, inače, otvoreno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Zaharova: Vojne vežbe NATO u blizini ruskih granica dokaz da se taj savez priprema za potencijalni sukob s Rusijom

Izvor: Danas, 04.Maj.2024

Predstavnica ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova izjavila je danas da su vojne vežbe NATO u blizini ruskih granica dokaz da se taj savez priprema za potencijalni sukob s Rusijom.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.