LAZETIĆ ANALIZIRAO VEČITI DERBI: Sve rekao u jednoj rečenici

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 20:01

LAZETIĆ ANALIZIRAO VEČITI DERBI: Sve rekao u jednoj rečenici

Trener TSC-a jasan.

Trener TSC-a Žarko Lazetić se u najavi meča sa lučanskom Mladosti (utorak, 14 časova) u 25. kolu Superlige kratko dotakao i 172. večitog derbija u kojem su Crvena zvezda i Partizan remizirali (2:2).

- Pod utiskom smo derbija Zvezda – Partizan, koji je bio izvanredan. Analizirali smo i utakmicu Liverpul – Mančester siti, bilo je pet faulova za jedno poluvreme >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u sjajnom intenzitetu. Težimo ka takvom evropskom fudbalu. Mi pokušavamo da radimo nešto po uzoru na najbolje i na evropski fudbal, iako je to nekad veoma teško – istakao je Lazetić.

TSC je treći na tabeli Superlige sa 47 bodova, dok je Mladost šesta sa 36 bodova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.