Izvor: Pančevac-online.com, 23.Mar.2023, 22:21

KAMPACO VODI ZVEZDU DO POBEDE: Trijumf crveno-belih koji i Partizanu znači mnogo!

Potpuno zaslužen trijumf crveno-belih. Košarkaši Crvene zvezde savladali su Baskoniju sa 74:63 u meču 30. kola Evrolige odigranom u hali „Aleksandar Nikolić“. Igrač utakimice bio je Fakundo Kampaco iako je ubacio samo tri poena. Argentinac je sjajnom igrom u odbrani doneo ogromnu energiju Zvezdi, a sa sedam asistencija razigrao saigrače. Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio […] The post KAMPACO VODI ZVEZDU DO POBEDE: Trijumf crveno-belih koji i Partizanu znači mnogo! appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda uskočila u posljednji voz za Top 8, raduje se i Partizan

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Mar.2023

​Košarkaši Crvene zvezde savladali su Baskoniju u dvorani "Aleksandar Nikolić" rezultatom 74:63 u 30. kolu Evrolige.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Neverovatan poraz Efesa – Micić ubacio 30 poena i povredio se!

Izvor: B92, 23.Mar.2023

Košarkaši Albe savladali su Anadolu Efes u Berlinu rezultatom 95:93 u utakmici 30. kola Evrolige...To je još jedan rezultat koji se poklopio ekipi Partizana u borbi za plej-of, pošto je i Efes bio konkurent za Top 8 elitnog takmičenja...Nemački tim je u ovoj utakmici imao čak 19 poena prednosti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.