IVANOVIĆ KONAČNO PRELOMIO: Odlučio se između Zvezde i Partizana. Sad je Spartak na potezu

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Dec.2017, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IVANOVIĆ KONAČNO PRELOMIO: Odlučio se između Zvezde i Partizana. Sad je Spartak na potezu

Najbolji igrač Subotičana karijeru nastavlja u Beogradu

Silno su ga želeli i Zvezda i Partizan. Đorđe Ivanović, najbolji igrač i  kapiten Spartaka je prelomio kom će se "carstvu" privoleti.

- Čini mi se da je sazrelo vreme za nove izazove. U Spartaku sam došao do vrha. Hoću u Partizan! Voleo bih da karijeru nastavim u Humskoj - predočio je Ivanović u razgovoru za Sportski žurnal.

Pročitajte i:

Prema našim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << saznanjima, čelnici Parnog valjka su u Suboticu poslali ponudu od 400.000 evra i 20 odsto od narednog transfera. Odgovor se čeka.

Djordje Ivanovic na utakmici Partizan-Vojvodina. pic.twitter.com/0aAbraFiJz

— Merlin Danilovic (@fkpkkpokpvkp) December 18, 2017

- Pita se Spartak. Ukoliko obe strane budu zadovoljne, verujem da neće da bude problema - dodaje „desetka“ Plavih golubova.

Ukoliko ove zime potpiše za Partizan, Đorđe Ivanović bi odmah bio licenciran i za domaće prvenstvo i za nastavak takmičenja u Ligi Evrope, jer prema propozicijama UEFA svaki klub može da registruje najviše torjicu novajlija u odnosu na spisak igrača iz grupne faze.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan,   Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.