IGRAČIMA ZAMERAM... Stanojević žali posle poraza - poslao poruku Zvezdi za kraj

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2021, 20:28

"IGRAČIMA ZAMERAM..." Stanojević žali posle poraza - poslao poruku Zvezdi za kraj

Kratak...

Uzbudljiv 164. večiti derbi. Crvena zvezda je uspela da uzme ceo plen na stadionu "Rajko Mitić" i pobedi Partizan rezultatom 1:0.

Repriza prošlosezonskog finala Lige šampiona večeras (21.00) u Minhenu, gde Bajern dočekuje PSŽ u prvom meču četvrtfinala. Domaćin je bez Levandovskog, ali je i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pored toga favorit: kvota na keca je 2,05, iks je 3,45, dvojka 3,60, a GG3+ 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bajern - PSŽ.

Jedini strelac na meču bio je Mirko Ivanić koji je najspretniji bio u Partizanovom šesnaestercu nakon što je u 58. minutu Gelor Kanga odlično izveo korner.

Nije bio raspoložen Aleksandar Stanojević za priču posle utakmice i kratko je poručio:

- Nismo zadovoljni, prvo poluvreme smo igrali dobro i trebali smo tada da rešimo. Zvezda je u drugom stekla prednost iz prekidima. Igračima zameram za drugo poluvreme kako su odigrali jer nisu bili konkretni, a prvo poluvreme je bilo perfektno. To je to, čestitke Zvezdi - nije mnogo rečit bio trener crno-belih.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Crvena Zvezda,   Zvezda - Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BOLNI UDARCI NA DERBIJU: Suma kolenom udario Sanoga, a on posle nagazio Obradovića (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2021

Oštro....Uzbudljiv 164. večiti derbi. Crvena zvezda je uspela da uzme ceo plen na stadionu "Rajko Mitić" i pobedi Partizan rezultatom 1:0...Jedini strelac na meču bio je Mirko Ivanić koji je najspretniji bio u Partizanovom šesnaestercu nakon što je u 58. minutu Gelor Kanga odlično izveo korner...Sevale...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.