IGRA SE 170. VEČITI DERBI: Evo gde je prenos

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2023, 14:46

IGRA SE 170. VEČITI DERBI: Evo gde je prenos

Neće moći svi da gledaju.

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde na stadionu u Humskoj od 18.30 odigraće 170. večiti derbi, u okviru 32. kola Superlige Srbije.

Utakmica će biti odigrana pred praznim tribinama zbog kazne koju je dobio Partizan, usred nereda koji su izazvali navijači crno-belih na Banovom Brdu u duelu protiv Čukaričkog.

Crno-beli su trenutno na četvrtom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mestu sa 57 bodova, , a za drugoplasiranim Čukaričkim zaostaju čak osam bodova.

Meč je na programu od 18.30, a prenos je na Areni sport 1 Premium.

- Derbi je utakmica koja je svetkovina srpskog fudbala. Možda rezultati ne oslikavaju to na taj način, vidite i po vama, nije to to interesovanje. Na nama je da to održimo na nivou koja jeste, da bude najveća utakmica srpskog fudbala. Prilazimo maksimalno ozbiljniji. Respektujemo protivnika, znamo da je ranjeni lav najopasniji, ali cenimo i sebe i mislim da imamo kvaliteta i samopouzdanja da odigramo dobru utakmicu i da iz toga izađe dobar rezultat - poručio je Miloš Milojević, trener Zvezde, pred utakmicu.

Trener crno-belih Igor Duljaj žali što na tribinama neće biti navijača.

- Najsrećni bih bio da vidim pun stadion, bez obzira ko će šta da skandira. Biće mrtva atmosfera, izađeš na teren i čuješ trenere i saigrače.Ono što mi moramo jeste da na neki način pokažemo karatket. Ako ga imamo, a verujem da ga imamo-  rekao je Duljaj.

Pogledajte kako izgleda Sanja Vukašinović, strelkinja Srbije
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Partizan,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Remi Partizana i Zvezde u 170. 'večitom' derbiju

Izvor: Beta, 26.Apr.2023

Fudbaleri Partizana i Crvene zvezde odigrali su večeras na stadionu u Humskoj nerešeno 0:0, u utakmici 32. kola Super lige Srbije.Meč je odigran bez publike, pošto je domaći klub kažnjen zbog navijačkih nereda na utakmici sa Čukaričkim na Banovom brdu.Crveno-beli, koji su za vikend potvrdili...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.