Holivudska zvezda ponosna na svoje poreklo: Deda mi je bio jugoslovenski partizan FOTO

Izvor: B92, 13.Maj.2020, 19:16

Holivudska zvezda ponosna na svoje poreklo: "Deda mi je bio jugoslovenski partizan" FOTO

Iako je gotovo ceo život provela u Velikoj Britaniji i Americi, holivudska glumica ne zaboravlja svoje korene i želi da svi znaju njenu bogatu i burnu porodičnu istoriju.

Mila Jovović je podelila stare fotografije svojih baka i deka, i objasnila je zašto je ponosna ne samo na njihova postignuća, nego i na svoje poreklo.

U objavi je napisala kako je jedna od njenih baka bila medicinska sestra u ratu, kad je imala samo 16 godina.

"Do 18. rođendana marširala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je kroz neizrecive strahote sve do Berlina", napisala je glumica, dodajući da je njena majka, rusko-američka glumica Galina Loginova, sačuvala sve medalje koje je baka dobila.

Jovovićeva je nastavila, rekavši da se njen deda Bogdan Jovović borio u redovima jugoslovenskih partizana.

"Moglo bi se reći da potičem iz porodice boraca, vojnika i revolucionara i ponosim se svojom baštinom i neverovatnim ljudima od kojih sam potekla", završila je glumica ovu dirljivu objavu, sa željom da postoji više dobrih ljudi poput njenih baka i deka.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.