Izvor: HotSport.rs, 14.Apr.2017, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOTSPORT SAZNAJE: Derbi čeka odluku UEFA, dan ‘D’ za Vaskrs?

Večiti derbi 154. po redu na programu je u utorak, a mnogi postavljaju pitanje ko će suditi utakmicu na stadionu ‘Rajko Mitić’…

Delije i Grobari se već pitaju ko će suditi 154. večiti derbi? Nošeni lošim iskustvom iz prethodnog derbija kada se Majo Vujović i njegov tim nisu proslavili, sada se svi nadaju da će naredni meč Crvene zvezde i Partizana u utorak na stadionu ‘Rajko >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Mitić’ suditi naš najbolji arbitar Milorad Mažić.
Ipak, ta odluka ne zavisi ni od FS Srbije, ni od Zajednice superligaša Srbije, već UEFA. Čeka se odluka hoće li sudija iz Vrbasa suditi jedan od mečeva četvrtfinala Lige šampiona. Ako ga UEFA ne bude delegirala, onda nema sumnje da će Miloradu Mažiću pripasti uloga delioca pravde na stadionu ‘Rajko Mitić’. Sve bi trebalo da se zna najkasnije do nedelje.
The post HOTSPORT SAZNAJE: Derbi čeka odluku UEFA, dan ‘D’ za Vaskrs? appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Crvena Zvezda,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.