Gogić sudi duel večitih

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Maj.2012, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gogić sudi duel večitih

Miodrag Gogić, Kuljanin nastanjen u Novom Sadu, prvi put u karijeri sudiće večiti derbi.
Arbitar iz prve grupe dobio je poverenje Sudijske komisije, delom i kao nagradu za učinak u proteklim godinama na superligaškim terenima. Kad Gogić „svira”, statistika kaže, Partizan ne zna za promašaj. Crno-beli su slavili u Ivanjici (2:0), na stadionu OFK Beograda (2:1) i pred svojim navijačima, protiv Javora (2:1) i Radničkog 1923 (3:0).
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Crvenoj zvezdi sudio je oba puta na Marakani – protiv Kragujevčana (1:1) i Jagodine (1:0).
Kuljanin je u prethodnih 27 kola sudio čak 13 mečeva. Rođen je 1970. godine, a već sedam sezona vodi superligaške utakmice. Kao jedan od najboljih arbitara, koji je sticajem okolnosti ostao van elitne grupe, Gogić je često dobijao poverenje da vodi važnije prvoligaške i superligaške mečeve.
Večiti derbi, ipak, biće vrhunac sudijske karijere.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Kragujevac,   Jagodina

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gogić sudi duel večitih

Izvor: Utakmica.rs, 04.Maj.2012

Miodrag Gogić, Kuljanin nastanjen u Novom Sadu, prvi put u karijeri sudiće večiti derbi. &#1040;rbitar iz prve grupe dobio je poverenje Sudijske komisije, delom i kao nagradu za učinak u proteklim godinama na superligaškim terenima. Kad Gogić "svira",...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Gogić deli pravdu u Humskoj

Izvor: Sportske.net, 04.Maj.2012

Miodrag Gogić dobio je poverenje sudijske komisije pošto je današnjom odlukom potvrđeno da će arbitar iz Novog Sada deliti pravdu na 142. večitom derbiju.

Nastavak na Sportske.net...

Debitant sudi večiti derbi

Izvor: Sportal.rs, 05.Maj.2012, 10:20

Duel 28. kola Jelen Superlige između Partizana i Crvene zvezde sudiće debitant u večitim derbijima Miodrag Gogić. Arbitar iz Novog Sada bio je do sada srećne ruke beogradskim klubovima, pošto nisu poraženi kada im je on delio pravdu.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.