Gogić debituje kao glavni sudija večitog derbija

Izvor: Blic, 04.Maj.2012, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gogić debituje kao glavni sudija "večitog derbija"

Kuljanin Miodrag Gogić određen je za glavnog sudiju prvenstvenog duela Partizana i Crvene zvezde koji se na stadionu u Humskoj igra u subotu od 19 časova i 30 minuta.

Gogiću će to biti prvi put da deli pravdu na "večitom derbiju", a ove sezone tri puta je sudio Partizanu dok je Zvezdi bio arbitar u dva navrata.

I dok su crno-beli ostvarili tri pobede u tim nastupima, 2:0 protiv Javora u gostima a 2:1 u Humskoj, te 2:1 na stadionu OFK Beograda protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "romantičara", Zvezda ima polovičan učinak u mečevima u kojima je Gogić glavni "čovek u crnom".

Ekipa Roberta Prosinečkog je na Marakani odigrala 1:1 kada je Kuljanin bio glavni arbitar, a pobedila je Jagodinu sa 1:0.

Pomoćne sudije na derbiju biće Igor Radojčić i Miolovan Ristić, četvrti arbitar je Dejan Santrač, a posmatrač Miroslav Radoman.

Povezane vesti: Grant uoči derbija: Nikad od istog kluba nisam izgubio tri vezana meča Prosinečki: Neka oni slave titulu, idemo u Humsku da pobedimo "Večiti derbi" za slavu i prestiž, žestoka borba za opstanak Prodaja ulaznica za večiti derbi na blagajnama od četvrtka Tošić: Bolji smo od Partizana
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.