Džikić stvara moćan tim, Budućnost dovela novo veliko pojačanje! (foto)

Izvor: Sportske.net, 01.Avg.2017, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džikić stvara moćan tim, Budućnost dovela novo veliko pojačanje! (foto)

Izgleda da će borba za titulu u ABA ligi sledeće sezone biti mnogo zanimljivija.

Pojačava se Zvezda, pojačava se Cedevita, Partizan koliko-toliko pokušava da da ih prati, a sve je jača i podgorička Budućnost.

Večeras je i zvanično potvrđeno da je ekipu Aleksandra Džikića pojačao i doskorašnji košarkaš ruskog Zenita, iskusni Kajl Lendri.

Tridesetjednogodišnji Lendri >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igra na centarskim pozicijama, visok je 204 cm, a u Evrokupu je prošle sezone u proseku postizao 9,6 poena, 4,8 skokova i 1,2 asistencije po meču.

Podsetimo, Budućnost je tokom leta vratila i Nikolu Ivanovića i Danila Nikolića, a dovela je i Amerikanca Kajla Gibsona.

Takođe, ugovore su produžili Suad i Sead Šehović, kao i Nemanja Gordić.

-

IT'S OFFICIAL: @KKBuducnostVOLI bring in Canadian center Kyle Landry. Welcome to #ABALiga!

More at: https://t.co/5d4numGDMP #kkbuducnost pic.twitter.com/wcBs1DnXqV

— ABA Liga (@ABA_League) August 1, 2017
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Džikić doveo kanadskog centra u Budućnost

Izvor: MozzartSport.com, 02.Avg.2017, 09:52

U pitanju je bivši košarkaš ruskog Zenita, Kajl Lendri..Aleksandar Džikić pravi ozbiljan tim u Podgorici. Naime, Budućnost je dovela kanadskog centra Kajla Lendrija koji je prošle sezone nastupao za ruski Zenit...Ovaj košarkaš ima 31 godinu, visok je 204 cm, a u Evrokupu je prošle sezone u...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.