Duško Tošić: Na Partizan strpljivo, pametno i muški!

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Mar.2011, 04:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duško Tošić: Na Partizan strpljivo, pametno i muški!


Ne boli više noga Duška Tošića od udarca u stativu posle gola Moreire, ali je rana na srcu još sveža. Bio je to prvi večiti derbi bivšeg reprezentativca po dolasku u Crvenu zvezdu i odmah poraz.
Košta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << crveno-bele oktobarski neuspeh zaostataka u šampionatu, ali je proleće i šansa da se svi minusi izbrišu pod dirigentskom palicom Roberta Prosinečkog. Sreda je prilika za popravni i krupan korak ka finalu Kupa Srbije, ali i da se protivniku stavi do znanja da će Zvezda i 23. aprila doći u Humsku po trijumf kako bi se približila tituli.
- Napravili smo odličnu uvertiru u Jagodini za derbi, bio je to stil igre kakav bi trebalo stalno da prezentujemo – istakao je Duško Tošić, levi bek Crvene zvezde.
Kako protiv Partizana?
- Strpljivo i pametno. Ne smemo da srljamo i krenemo grlom u jagode, kao što je bio slučaj u jesenjem derbiju. Igraju se dve utakmice, ali već u prvoj može da se završi dobar deo posla.
Da li je Zvezda kvalitetnija nego pred jesenji meč?
- Iskusniji smo i bolji. Nemamo izbor, moramo u finale Kupa. Nismo u poziciji da kalkulišemo, igraćemo muški.
Koji su glavni aduti crno-belih?
- Nemaju samo dva kvalitetna napadača, već četiri! U kombinaciji je dvadesetak odličnih igrača, kao i kod nas.
Odavno niste igrali na stadionu u Humskoj?
- Poslednji put sa OFK Beogradom, pobedili smo 1:0 golom Stevana Stošića. Sećam se i minimalca kad je bombu poslao Aleksandar Kolarov.
Ko će da dominira na travi u Humskoj?
Teško je ostvariti dominaciju u večitom derbiju. U duelima sa „malim ekipama“ nekada se i ne umoriš. Sada je drugačiji meč, nema favorita.
Odgovara vam i remi uz postignute golove?
Još više pobeda – uz osmeh je završio Tošić.


Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Jagodina

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tošić: Igraćemo muški u Humskoj

Izvor: S media, 15.Mar.2011

Ne boli više noga Duška Tošića od udarca u stativu posle gola Moreire, ali je rana na srcu još sveža. ..Tošić čašama čestitao Jeleni Dan žena..Tošić umalo da strada na treningu..Duško Tošić: Neću davati značaj Ivanu Ivanoviću!..Bio je to prvi večiti derbi bivšeg reprezentativca...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.