Đurić: Rivaldo, idi u Zvezdu

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Dec.2011, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurić: Rivaldo, idi u Zvezdu

Ima Rivaldo želju da zaigra u Partizanu - nema za njega mesta među crno-belima! Tako kažu čelnici srpskog prvaka, prema čijoj oceni prepreku dolasku u Humsku 1 predstavlja krštenica brazilskog veterana i njegovi enormni zahtevi za godišnju platu.
Za samo dva dana, oko 15.000 navijača Parnog valjka potpisalo je peticiju, zahtevajući od uprave kluba da na 12 meseci angažuje bivšeg asa Deportiva iz Korunje, Barselone, Olimpijakosa, međutim, nasuprot željama sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << tribine stoji čvrst stav rukovodilaca da bi angažman igrača pred penzijom bio samo dobra i skupa reklama za srpskog prvaka. I ništa više. 
- Svaka čast Rivaldu na fantastičnoj karijeri, mnogobrojnim priznanjima i statusu jedne od legendi svetskog fudbala, ali on kod nas jednostavno nema mesta. U aprilu će napuniti 40 godina i sami procenite šta u takvom životnom dobu može da pruži na terenu. A Mladen Krstajić se povukao se u 37. – podsetio je predsednik Dragan Đurić.
Upravo je direktor Partizana, Mladen Krstajić, šaljivim komentarom da najbolji igrač sveta 1999. može da mu se pridruži „samo u sekciji veterana na malom fudbalu” razvejao dilemu hoće li crno-beli pristati na ponudu, koju im je menadžer slavnog fudbalera poslao u petak jutro.
- Znam da bi naši navijači bili oduševljeni, čujem da su sakupili hiljade potpisa, mogu da napišu peticiju da angažujemo Mesija, samo se pitam da li je to izvodljivo. Umesto odgovora, podsetiću da je Rivaldo u Uzbekistanu zarađivao dva ipo miliona dolara godišnje.
Finansijski detalj je dodatni razlog zbog kojeg crno-beli ne planiraju da dovedu doskorašnjeg fudbalera Sao Paula, a istovremeno povod zanimljivim komentarima.
- Rivaldo kod nas nema mesta – dodaje Đurić. - Može da ode u Zvezdu, komšijama je potreban jedan takav as, da ih malo osveži. Mi ne odustajemo, od strategije oslanjanja na decu iz naše škole. Plan je da šansu pružimo mladima, tako da će na proleće verovatno biti prostora za Nikolu Ninkovića. On je naš Rivaldo!
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đurić: Rivaldo, idi u Zvezdu

Izvor: Utakmica.rs, 17.Dec.2011

Ima Rivaldo želju da zaigra u Partizanu - nema za njega mesta među crno-belima! Tako kažu čelnici srpskog prvaka, prema čijoj oceni prepreku dolasku u Humsku 1 predstavlja krštenica brazilskog veterana i njegovi enormni zahtevi za godišnju platu. Za...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.