CRVENI ĐAVOLI IMAJU VELIKE PLANOVE: Potpisao bivši igrač Zvezde, čeka se nekadašnji BOMBARDER Partizana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2020, 16:39

CRVENI ĐAVOLI IMAJU VELIKE PLANOVE: Potpisao bivši igrač Zvezde, čeka se nekadašnji BOMBARDER Partizana!

Povratak na stare staze.

Godinama Radničkog iz Kragujevca nema na elitnoj sceni, dugovi su uzeli maha, kao i ne baš pohvalni odabir igračkog kadra, ali bi to napokon moglo da se promeni ove sezone, pošto tim sa stadiona "Čika Dača" slovi za jednog od favorita iz senke u Prvoj ligi Srbije, u koju će ući jači za Marka Mirića.

Spektakl! Večeras (21.00) u Lisabonu Mesi na Levandovskog, Barselona na Bajern u četvrtfinalu Lige šampiona. Bavarci su ove sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prava mašina, pa je kvota na dvojku 2,15, dok je kvota na Barselonu 3,10, a GG3+ je 1,72. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Bajern.

Iskusni krilni vezista potpisao je ugovor sa klubom iz rodnog grada, stigao je kao slobodan igrač pošto je nedavno raskinuo saradnju sa banjalučkim Borcem i predstavljaće zvučno pojačanje trenera Aleksandra Linte u napadu na visok plasman.

Ovo će Miriću biti drugi mandat na "Čika Dači", proleća 2013. igrao je 11 utakmica kao pozajmljen fudbaler Crvene zvezde.

Tokom karijere nosio je dresove Vodojaže, Metalca iz Gornjeg MIlanovca, Spartaka iz Subotice, Crvene zvezde, beloruskog Minska, hrvatskog Slavena Belupa i belgijskog Lokerena, pre nego što je potpisao za Borac iz Banjaluke.

Osim njega, Kragujevčani bi mogli vrlo lako da dobiju još jedno zvučno pojačanje. U pitanju je Nemanja Tomić, bivši prvotimac Partizana, kome je završetkom minule sezone istekao ugovor sa surduličkim Radnikom. Tomić se vratio u matični klub, sa željom da tokom leta održava formu, ali kako je u ponedeljak ne samo igrao kontrolni susret sa Kolubarom iz Lazarevca, već na njemu bio i strelac, tinja nada među navijačima "Crvenih đavola" da bi mogao da obuče dres Radničkog.

BONUS GLAERIJA

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.