Bivši fudbaler Zvezde izneo SALVE UVREDA na račun kluba: Ubio nas je Partizan, LOPOVČINE i manipulatori..

Izvor: Večernje novosti, 10.Jun.2020, 23:11

Bivši fudbaler Zvezde izneo SALVE UVREDA na račun kluba: Ubio nas je Partizan, LOPOVČINE i manipulatori..

Bivši prvomitac kluba sa Marakane Ognjen Koroman i nekadašnji reprezentativac oglasio se na društvenim mrežama posle pobede Partizana u polufinalu Kupa Srbije Rat na relaciji Ognjen Koroman i Crvena zvezda se nastavlja. Bivši prvomitac kluba sa Marakane i nekadašnji reprezentativac oglasio se na društvenim mrežama posle pobede Partizana u polufinalu Kupa Srbije.- Sadih, Natho, Suma, Asano...tu je razlika, što nema greške u strancima i reše derbi, ubio nas je >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Partizan. Pričam mesecima, šta i kako, a ljudi misle da lupetam, počinje da piše Ognjen Koroman, a onda i postavlja pitanja.- Gde su Zvezdini stranci, koji su plaćeni milione? Koliko je Partizan platio njihove strance, a koliko mi naše? Deki glavu gore, svi smo uz tebe. Pitam Zvezdinog manekena iz uprave, koji vuče konce, gde su nam stranci koje ste dovodili. Sram vas bilo, sram da vas bude , mr* iz Zvezde lopovčine, manipulatori. Ponosan sam bez obzira na sve, na svoju Zvezdu, igrače, navijače, zaključio je Ognjen Koroman.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Nije moglo bez njega, oglasio se Koroman posle derbija!

Izvor: Sportske.net, 10.Jun.2020

Ognjen Koroman je u žiži ovih meseci...Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i trener u mlađim kategorijama Ognjen Koroman ponovo je pun kritika na račun uprave crveno-belih posle poraza u derbiju...Partizan je večeras slavio sa 1:0 golom Natha....."Sadik, Natho, Suma, Asano..tu je razlika, što nema...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.