Nije moglo bez njega, oglasio se Koroman posle derbija!

Izvor: Sportske.net, 10.Jun.2020, 23:52

Nije moglo bez njega, oglasio se Koroman posle derbija!

Ognjen Koroman je u žiži ovih meseci.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i trener u mlađim kategorijama Ognjen Koroman ponovo je pun kritika na račun uprave crveno-belih posle poraza u derbiju.

Partizan je večeras slavio sa 1:0 golom Natha.



"Sadik, Natho, Suma, Asano...tu je razlika, što nema greške u strancima i reše derbi, ubio nas je Partizan. Pričam mesecima, šta i kako, a ljudi misle da lupetam"
, oglasio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se Koroman.

Zapitao se i gde su fudbaleri koji su dovedeni, a potom je i opleo po upravi.



"Gde su Zvezdini stranci, koji su plaćeni milione? Koliko je Partizan platio njihove strance, a koliko mi naše? Deki, glavu gore, svi smo uz tebe. Pitam Zvezdinog manekena iz uprave, koji vuče konce, gde su nam stranci koje ste dovodili. Sram vas bilo, sram da vas bude , mr* iz Zvezde, lopovčine, manipulatori. Ponosan sam bez obzira na sve, na svoju Zvezdu, igrače, navijače",
napisao je Ognjen Koroman na Fejsbuku.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.